OVER ONS

Welkom bij The Peppermint Company! Met bijna 25 jaar ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in pepermunt, zoetwaren en chocolade. Zoals de naam al doet vermoeden, is de productie van het "lekkerste pepermunt van Nederland" één van de belangrijkste pijlers onder ons bedrijf. Dit pepermunt wordt volgens de BRC certificering geproduceerd. Wij leveren uitsluitend aan de relatiegeschenken tussenhandel in Europa. Onze producten zijn allemaal voorzien van verpakkingen die zich uitstekend lenen voor het uitdragen van uw logo of reclameboodschap!

Kwaliteit

Bij The Peppermint Company wordt gewerkt volgens het HACCP-systeem. De HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem, bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van het eten in gevaar komt. HACCP valt onder de Europese wetgeving. Ons pepermunt wordt volgens de BRC norm geproduceerd. De BRC norm bevat verschillende kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving.

Verder worden wij gecontroleerd door de Voedsel - en Waren Autoriteit.

Verantwoordelijkheid

The Peppermint Company heeft in maart 2013 het certificaat ‘Werkpakt’ ontvangen. The Peppermint Company heeft dit certificaat gekregen, omdat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om bij ons aan het werk te gaan.

Werkpakt is het keurmerk van de Gemeente Enschede voor ondernemers die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. ‘Werkpakt’ ondernemers onderkennen de talenten van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Verder is The Peppermint Company is lid van onderstaande verenigingen:

Het Platform Promotional Products (PPP) is dé branchevereniging voor fabrikanten en distributeurs op het gebied van promotionele producten en diensten. Binnen het PPP hebben zich ruim 300 professionele leveranciers en distributeurs van promotionele producten en diensten verenigd. PPP leden moeten voldoen aan diverse criteria om hun niveau op peil te houden. Daarnaast zijn de leden op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

De Belgian Association of Promotional Products (BAPP) werd opgericht in 2000. Het doel van deze vereniging zonder winstoogmerk is enerzijds de professionele belangen van de sector in het algemeen en die van zijn leden te behartigen en te verdedigen. Anderzijds wil de BAPP de sector van de relatiegeschenken en promotieartikelen promoten, zowel op nationaal als op internationaal niveau. BAPP is aangesloten bij de EPPA (European Promotional Products Association), een Europese vereniging die de nationale beroepsfederaties overkoepelt.

De Promotional Product Service Institute (PSI) is een professioneel netwerk opgericht in 1960, die zich als de organisator en de stem van de Europese promotieproducten industrie ziet. De PSI fungeert ook als de organisator van de PSI Trade Show, dé toonaangevende internationale promotionele beurs. Deze beurs wordt elke januari in Düsseldorf gehouden en biedt een groot gevarieerd aanbod in promotionele producten gepresenteerd door meer dan 1.000 exposanten. De PSI is onderdeel van Reed Exhibitions, de grootste internationale organisator van gespecialiseerde beurzen en biedt hierdoor een wereldwijd netwerk met in het bijzonder aan promotionele producten.